InMotion Hosting Fuld anmeldelse


InMotion Hosting detaljer

Hvorfor vælge InMotion Hosting?

  • Gratis produkter
  • Multi betalingsmuligheder - 6
  • Varierede pakker - 22
  • Windows og Linux tilgængelig

InMotion Hosting Serverplaceringer

InMotion Hosting Servers in Los AngelesLos Angeles InMotion Hosting Servers in HerndonHerndon InMotion Hosting Logo
website builder
BoldGrid
$0 /Ukendt periode
Fuldstændige detaljer
  • DISK
    Unlimited Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel
Cloud Hosting
cVPS-32
$160 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Operationssystem
    Windows
  • vædder
    32GB Hukommelse
  • DISK
    625GB SSD Plads
  • DATA
    7TB Båndbredde
Cloud Hosting
cVPS-2
$10 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Operationssystem
    Windows
  • vædder
    2GB Hukommelse
  • DISK
    50GB SSD Plads
  • DATA
    2TB Båndbredde
Cloud Hosting
cVPS-1
$5 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • Operationssystem
    Windows
  • vædder
    1GB Hukommelse
  • DISK
    25GB SSD Plads
  • DATA
    1TB Båndbredde
VPS
VPS-3000HA-S
$83.99 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    8GB Hukommelse
  • DISK
    260GB SSD Plads
  • DATA
    6TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    5
  • Paneler
    CPanel, WHM
VPS
VPS-2000HA-S
$49.99 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    6GB Hukommelse
  • DISK
    150GB SSD Plads
  • DATA
    5TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    4
  • Paneler
    CPanel, WHM
VPS
VPS-1000HA-S
$29.99 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    4GB Hukommelse
  • DISK
    75GB SSD Plads
  • DATA
    4TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    3
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-3000
$94.94 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    260GB SSD Plads
  • DATA
    6TB Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-2000
$67.84 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    150GB SSD Plads
  • DATA
    5TB Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
VPS-1000
$46.64 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    75GB SSD Plads
  • DATA
    4TB Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
R-3000S
$30.24 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    160GB SSD Plads
  • DATA
    1.6TB Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM
Resellers
R-2000S
$21.99 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    120GB SSD Plads
  • DATA
    1.2TB Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM
Dedicated Server
Commercial Class 2000
$489.49 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    64GB Hukommelse
  • DISK
    3TB SSD Plads
  • DATA
    15TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    15
  • Paneler
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 1000
$384.49 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    32GB Hukommelse
  • DISK
    1TB SSD Plads
  • DATA
    15TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    15
  • Paneler
    CPanel
Dedicated Server
Commercial Class 500
$310.99 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    16GB Hukommelse
  • DISK
    500GB SSD Plads
  • DATA
    15TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    15
  • Paneler
    CPanel
Dedicated Server
Elite
$248.99 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    32GB Hukommelse
  • DISK
    4TB Plads
  • DATA
    10TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    15
  • Paneler
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Advanced
$176.59 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    16GB Hukommelse
  • DISK
    500GB SSD Plads
  • DATA
    10TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    10
  • Paneler
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Dedicated Server
Essential
$115.69 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • vædder
    8GB Hukommelse
  • DISK
    500GB SSD Plads
  • DATA
    6TB Båndbredde
  • Dedikeret IPS
    5
  • Paneler
    CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Shared Hosting
Pro Plan
$14.71 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel
Shared Hosting
Power Plan
$8.49 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel
Shared Hosting
Launch
$6.39 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    Unlimited SSD Plads
  • DATA
    Unmetered Båndbredde
  • Paneler
    CPanel
Resellers
R-1000S
$15.39 /Månedlige
Fuldstændige detaljer
  • Operationssystem
    Linux
  • DISK
    80GB SSD Plads
  • DATA
    800GB Båndbredde
  • Paneler
    CPanel, WHM

InMotion Hosting Værtsanmeldelse 2021

InMotion Hosting Expert Review

InMotion er en pålidelig og overkommelig webhostingudbyder, der skiller sig ud i et landskab domineret af Endurance International -værter. InMotion imponerede os med bredden og de mange forskellige værktøjer og funktioner, der forenkler SMB -hostingprocessen, både for webmastere og begyndere.

Vores test afslørede også, at InMotion har foretaget en betydelig investering i avanceret serverinfrastruktur. Webstedets hastighed og pålidelighed scorede godt. Denne slags scorekort er ikke overraskende, at InMotion er en top-rated hostingudbyder til små og store virksomheder.

Både fordele og ulemper

Fordele:

  • Ekspert support tilgængelig 24/7/365 via telefon, chat, e -mail og billetsalg.
  • BoldGrids træk-og-slip webstedsopretter gør det let at hurtigt konfigurere dit WordPress-websted.
  • Automatiser gentagne back-end-processer med backup af WordPress, Plugin og Temaer.
  • Med InMotion's iscenesættelsesmiljø kan du sikkert teste nye WordPress -websteder.
  • InMotion's pålidelighed sikrer, at du ikke mister en kunde.
  • For at fremskynde dit websteds indlæsningshastigheder kan du vælge mellem to amerikanske datacentre.
  • Beskyt dig selv mod hackere og andre malware-relaterede trusler med firewalls.

Ulemper

  • InMotion's mest overkommelige hostingplan leveres med kun 2 MySQL -databaser.
  • InMotion web hosting planer er dyrere end billige løsninger.
  • InMotion tilbyder ubegrænset båndbredde, men de delte WordPress -hostingplaner har en grænse for diskplads.

Priser og betalingsmetoder

InMotion tilbyder en plan for enhver virksomhedsstørrelse. Den grundlæggende delte WordPress-plan er fantastisk til mikrovirksomheder. WP-1005 månedlig plan starter ved $ 7,26 pr. Måned og inkluderer 1 websted og 40 GB SSD-lager. Det kommer også med nogle fede WordPress -funktioner, såsom gratis automatiske opdateringer og en BoldGrid -træk -og -slip -webstedsbygger.

InMotion tilbyder en forretningsplan Starter, Launch. Det koster 5,99 dollar om måneden. Denne plan inkluderer 2 websteder, ubegrænset lagerplads, e -mail -konti og forudinstallationer af de fleste CMS -platforme. Du får også en backup manager og sikker applikation rollback. Du bliver nødt til at opgradere til det næste niveau, hvis du ønsker at have e-handel.

InMotion tilbyder dedikerede og VPS-planer til virksomheder, der er mellemstore eller større. VPS -administrerede planer koster $ 27,99 om måneden, dækker ubegrænsede websteder og root -adgang samt et ressourceovervågningsdashboard. Essential starter ved $ 105,69 pr. Måned. Dette inkluderer WHM og cPanel, 500 GB SSD -lagring og SSL -certifikater.

InMotion -priserne er generelt højere end gennemsnittet. Virksomheden lægger stor vægt på ekspertstøtte og kvalitetsfunktioner, som begge har deres fordele i form af tidsbesparelse og reduceret stress. Virksomheden tilbyder periodiske rabatter, der kan sænke omkostningerne ved planer.

Det er let at bruge

InMotion's anmeldelse viser, at virksomheden er i stand til at rumme både udviklere og begyndere. BoldGrid er en træk-og-slip webbygger, der giver dig mulighed for at oprette et websted til din virksomhed. Det tilbyder også automatiske WordPress -plugin-, tema- og temaopdateringer.

InMotion kan migrere dit websted gratis, hvis du har et. Andre funktioner såsom ubegrænset e -mail og gratis SSL -certifikater hjælper dig med at få et varigt indtryk på kunderne.

Vi er udviklere, og vi bekymrer os om, hvordan webhostingtjenester imødekommer vores behov. InMotion's mange udviklerfunktioner gav os stor ros. Disse inkluderer PHP 5 og flere programmeringssprog samt et scenemiljø, hvor du kan teste dine ideer, før de offentliggøres. InMotion tilbyder mobile logins via cPanel - vi elsker denne funktion - samt Softaculous 1 -kliks installationsprogram, der giver dig mulighed for at installere over 400 scripts.

Belastningstider og pålidelighed

InMotion's ydeevne med hensyn til oppetid og lastetid var usædvanlig ifølge vores tests. Selvom virksomheden hævder, at 99,9% oppetid er acceptabelt, afslørede vores test, at oppetiden faktisk var tættere på 99,95%. Webstedet gik lejlighedsvis offline på grund af planlagt vedligeholdelse.

Det gennemsnitlige opmærksomhedsspænd er svindende, og nedskæring af belastningstider kan gøre en stor forskel i kundens fastholdelse og placering. Vores test viser, at InMotion indlæser i gennemsnit 812 ms, hvilket er langt hurtigere end Googles anbefaling på 2 sekunder.

Dette er funktionerne

InMotion tilbyder mange funktioner, selv for den mest grundlæggende plan. Vi er meget tilfredse med dem. Skaberen af ​​BoldGrid -webstedet er gratis og kan bruges til at opbygge et websted eller migrere et eksisterende websted med InMotion -supportpersonale. Små virksomheder uden kendskab til webhosting kan drage fordel af nyttige funktioner såsom et iscenesættelsesområde til test af nye konfigurationer eller automatiske WordPress -opdateringer. InMotion webmail er også tilgængelig.

Du får også meget for pengene med virksomhedens udviklerværktøjer. Softaculous 'webstedsinstallationsprogram giver dig adgang til over 400 scripts, herunder phpMyAdmin, samt en række forskellige e-handelsplatforme. Flere FTP -konti er tilgængelige, og du kan bruge forskellige programmeringssprog til at starte din backend. InMotion -navneservere kan bruges til at øge dit websteds trafik og sikre, at din webadresse peger i den rigtige retning. Selvom virksomheden ikke tilbyder automatiske sikkerhedskopier, kan du oprette et automatisk backupprogram og lave offline kopier.

InMotion tog sig tid til at optimere din servers hastighed og sikkerhed. Dit websted indlæses ekstremt hurtigt takket være funktioner som SSD -lagring og caching. Du kan også vælge mellem to forskellige datacentre. InMotion beskytter dit websted mod hackere og malware med firewalls.

Kunde support

InMotion Hosting mener, at du ikke kan have nok kundeservice. Det faktum, at de tilbyder support via telefon, e -mail og billetsalg samt Skype, imponerede os.

InMotion oplyser, at deres supportteam i gennemsnit har fire års hostingcertificeringserfaring. Hver interaktion med dem bekræftede dette.

InMotion tilbyder en bred vifte af supporttjenester til begyndere. InMotion tilbyder et stort vidensgrundlag, der giver indsigt i både tekniske og faktureringsspørgsmål. Kundesamfundsportalen giver dig mulighed for at få hurtige svar fra kl. 08.00 til 21.00 EST mandag til fredag. Du kan også finde nyttig infografik fra InMotion for at hjælpe dig med at forstå det grundlæggende ved hosting.

Anmeldelse af en bruger

Vores ekspertanmeldelser undersøger specifikke kriterier for at vurdere, om en service er fremragende, gennemsnitlig eller bare tilstrækkelig. Når du er færdig med vores anmeldelse, kan du læse vores kundeanmeldelser og se, hvad InMotion -kunder syntes om servicen, funktioner og ydeevne.

Konklusion

InMotion blev vurderet højt af vores eksperter som et firma med mange funktioner, og som tilbyder individualiseret support på alle trin. InMotion tilbyder en problemfri landing for brugere, der lige er begyndt med webhosting. Det inkluderer en brugervenlig webstedsbygger og forudinstalleret WordPress.

InMotion er også et godt værktøj til udviklere. Du kan let være kreativ med back-end-konfigurationer takket være tilgængeligheden af ​​flere programmeringssprog samt 1-kliks app-installationsprogrammet. Det var også en glæde at opdage, at vores iscenesættelsesservere tillod os hurtigt at teste vores websted i et sikkert miljø. Vi elskede også, hvor let det var at logge ind på vores cPanel på både mobile og stationære enheder.

Selvom InMotion kan være lidt dyrere end sine konkurrenter, tilbyder den en lang række funktioner og et kyndigt supportteam. Vi anbefaler InMotion til både nye og eksisterende virksomheder, der ønsker at forbedre eller lancere deres websted.

InMotion Hosting-priser

webstedsbygger
Pakke Pris Diskplads Båndbredde Paneler
BoldGrid $0 Ubegrænset Umåleret CPanel
Cloud-hosting
Pakke Pris Diskplads vædder Båndbredde Operationssystem
cVPS-1 $5 SSD25 GB 1 GB 1 TB windows server planelinux server plane
cVPS-2 $10 SSD50 GB 2 GB 2 TB windows server planelinux server plane
cVPS-32 $160 SSD625GB 32 GB 7TB windows server planelinux server plane
VPS
Pakke Pris Diskplads vædder Båndbredde Operationssystem Dedikeret IPS Paneler
VPS-1000HA-S $29.99
$ 44,99 efter første periode
SSD75 GB 4 GB 4TB linux server plane 3 CPanel, WHM
VPS-2000HA-S $49.99
$ 74,99 efter første periode
SSD150 GB 6 GB 5TB linux server plane 4 CPanel, WHM
VPS-3000HA-S $83.99
$ 129,99 efter første periode
SSD260 GB 8 GB 6TB linux server plane 5 CPanel, WHM
Forhandlere
Pakke Pris Diskplads Båndbredde Operationssystem Antal websteder Paneler
R-1000S $15.39
$ 29,99 efter første periode
SSD80 GB 800 GB linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
R-2000S $21.99
$ 39,99 efter første periode
SSD120 GB 1,2 TB linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
R-3000S $30.24
$ 57,99 efter første periode
SSD160 GB 1,6 TB linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
VPS-1000 $46.64
$ 59,99 efter første periode
SSD75 GB 4TB linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
VPS-2000 $67.84
$ 99,99 efter første periode
SSD150 GB 5TB linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
VPS-3000 $94.94
$ 169,99 efter første periode
SSD260 GB 6TB linux server plane Ubegrænset CPanel, WHM
Dedikeret server
Pakke Pris Diskplads vædder Båndbredde Operationssystem Dedikeret IPS Paneler
Vigtig $115.69
$ 169,99 efter første periode
SSD500 GB 8 GB 6TB linux server plane 5 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Fremskreden $176.59
$ 209,99 efter første periode
SSD500 GB 16 GB 10 TB linux server plane 10 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Elite $248.99
$ 289,99 efter første periode
4TB 32 GB 10 TB linux server plane 15 CPanel, CentOS Web Panel, WHM, KVM
Kommerciel klasse 500 $310.99
$ 359,99 efter første periode
SSD500 GB 16 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Kommerciel klasse 1000 $384.49
$ 429,99 efter første periode
SSD1 TB 32 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Kommerciel klasse 2000 $489.49
$ 529,99 efter første periode
SSD3TB 64 GB 15 TB linux server plane 15 CPanel
Delt hosting
Pakke Pris Diskplads Båndbredde Operationssystem Antal websteder Paneler
Start $6.39 SSDUbegrænset Umåleret linux server plane 2 CPanel
Strømplan $8.49 SSDUbegrænset Umåleret linux server plane 6 CPanel
Pro-plan $14.71 SSDUbegrænset Umåleret linux server plane Ubegrænset CPanel

Flere betalingsformer

Forskellige kunder kan lide at betale på forskellige måder, og InMotion Hosting giver dig mulighed for at omfavne dem alle


InMotion Hosting - credit
InMotion Hosting - MasterCard
InMotion Hosting - debit
InMotion Hosting - prepaid cards
InMotion Hosting - check payments
InMotion Hosting - paypal

InMotion er vært for få ord

Sikker, pålidelig, hurtig ydeevne til alle dine webhostingbehov med support døgnet rundt og 100%
tilfredshedsgaranti.

44 Kommentarer

Patrick Donahue

Jan 07, 2010 04:22
InMotion Hosting has proven to be a reliable hosting provider in all respects. Over the past several years I have used other providers, none would compare to the reliability and outstanding support offered through InMotion Hosting. As a web developer and site administrator myself, I would highly recommend their services to anyone. Their support staff is A+ , Patrick Donahue, [email protected]

Kathy C.

Dec 21, 2009 02:27
I have been with IMH for a number of years, and plan to stay with them. A good friend of mine used them, and hosted a forum for me, so all in all I have been involved with IMH for about 6 years.
I have had my own account with them for 3 years or so.
You can't beat the customer support, whether it is by way of email, or the telephone. They are prompt, and always have done what it took to solve any problems.
I rarely have down time at all. I have tested other hosting services, and frankly they just didn't compare to IMH. I totally trust them to take care of me.
Go with IMH, you won't regret it!!

Reza Gorji

Dec 19, 2009 02:35
I've been with IMH since 2005. I've had a few instances where the server went down (any server can go down). In all instances it was restored to full capacity by their experts. The only drawback I see in their service is that on large accounts (>10GB) there is no backups done by their servers unless additional $$ is willing to be spent by the customer.

Webmasters should backup their own files but uploading can take a significant amount of time (days/weeks) if the site is large. If IMH fixed this problem, they would be perfect in my opinion.

Wayne Filichowski

Dec 10, 2009 09:09
InMotion Hosting delivers where it counts. First the reliability of their service and serviers is second to none. Second, the world of upgrading sites, moving files from server-to-server can be very intimidating. Their tech support professionals will get the job done, even if it takes a call back. And, they do follow-up on their commitments. I'm pleased that I selected them as my host.

Charlyn Johnson

Nov 07, 2009 06:14
When I had to select a new hosting service, I searched on the Internet and found 5 candidates. I hate automated systems, so I called the Technical Support numbers to see what would happen. InmotionHosting easily won my business because I got to talk to a real person.

I've been with InmotionHosting for two years. I call Technical Support from time to time and they are consistently excellent. Every support person has been polite and pleasant and knowledgeable.

InmotionHosting offers excellent features, uptime, and support for a very reasonable price and we couldn't be happier.

John Casten

Oct 29, 2009 01:56
Pricing is very attractive, and tech support is very fine (and I know tech support). I did my homework before selecting InMotion and have recommended it to my friends and colleagues.

Alison

Oct 26, 2009 09:41
I carefully chose InMotion as my host, and it has proven to be an excellent decision. Questions are usually answered very promptly and expertly by email. I am successfully learning to navigate the waters and recommend InMotion to anyone who mentions they're looking for a host. Keep up the good work!

Nancy Pliska Robinson, Ph.D.

Oct 26, 2009 09:05
I recommend InMotion to everyone. It is such a relief to know that I'm speaking to an intelligent human being that lives in this country and can speak English.

Everyone is skilled and knowledgeable about the technical aspects of website hosting. I have always been able to resolve any issues. As a result, I have a website that is always functioning the way it should - it says a lot to my clients and customers - a working website makes me and my organization look credible.

Jeff C

Oct 20, 2009 05:22
After having many issues with my old hosting company, I decided that I needed to make a change. I spoke with Inmotion after reading many reviews and checking out their options and decided to give them a try. The customer service before and after the transition was absolutely top notch!

Mike

Oct 08, 2009 11:41
I have hosted with other company's, Ran web sites and things for others with there hosts, I have never had a better experiance untill i fell upon inmotion, there prices are fare, there service is top notch, ask for help and you get it. I have waited for 45 minuets for other hosts to ask them a question that they can not answer. with inmotion never more then 3 minuet wait, even with chat help.
I can't say anything bad about them becouse there is nothing to say bad at all

in fact i transfered my 3 domains over to them THERE GREAT

corey

Oct 10, 2009 05:15
Inmotion has been great, there support is unsurpassed and handled in a timely manner, usually in less than two hours for a support ticket and they get things handled the first time.The price is great as they have price plan for every need from small packages to dedicated servers. The uptime is great in almost a year my site has never been down and that is a plus for any hosting company.

nishanth

Apr 09, 2010 09:38
We have tried more than 20 best hosting providers till date.

and InMotion hosting is the WORST host.

tristate

Sep 28, 2009 04:13
If you are thinking about InMotion Hosting for building your site.DON'T .....GARBAGE
I did use them, no customer support at all. High on price , low on customer support

Al

Dec 29, 2008 05:31
Online support is always offline.

Mr. Kitchen

Sep 15, 2008 11:25
Fair price, but terrible service! The support personnel are divided into two camps, those that are doing their best to solve problems with limited training and resources while trying to treat the customer properly, and those who just don't care. Sadly, the later appears to be indicative of the management as well.

They maybe have two or three good people. Most are extremely ignorant and lack all necessary people skills. While I understand their feelings of frustration and the anger that follows, I can't excuse taking it out on the customer.

At the end of the day, it matter little how much a person pays for service if the experience is lousy. And it was. Take it from a computer professional and keep looking.

Sean

Jun 03, 2008 06:23
InmotionHosting is the best company for shared hosting.
The prices, features and support is a few good examples.
My shared webhosting hasn't experienced a single problem and I've been with them 5 months. Even though the servers are in US, and I live in Europe (Sweden specifically) I still upload and download on very high speed.
I use their Pro Business Class webhosting package with two addons: A dedicated IP and Self-assigned SSL certificate.

If you want a fast and reliable webhosting, use Inmotion.

Rich

Mar 03, 2008 07:13
We spent the money on a dedicated server, and there are always issues. First the IP they gave was marked as spam. Emails from our server are continually marked as not from a valid server by some isps (most notably comcast) which inmotion has said they can do nothing about and will not contact comcast on my behalf. Weekly (or more lately) there are logs that weren't cleared, ssl certs set incorrectly, or some other issue that causes our website to be down or running poorly.
There customer service exists, but they ever fully solve a problem and in fact if they often wont take my chats so I have to use a psuedo name for them to address our issues.

There product and knowledge is poor and they don't seem to understand that for many users their website is their livelihood.. If yo...

Jan-Wouter Stigter

Jan 25, 2008 06:53
Very cost effective: 2 domains for USD 6.95 a month and 6 domains for USD 8.95 a month. Great customer service, fast replies and 24 hrs available. They set me up on a Sunday when it was nighttime in NY/LA! I was with 1and1.com before but they were seriously hopeless. Also a great feature: help chat. They replied in seconds! Only drawback, if it is one: they use Linux. So you can't use Active Server Pages or Access databases. Instead, HTML of course, PHP, MySQL and lots of other possibilities.

J-C G.

Nov 17, 2007 06:35
Excellent Shared hosting, no problems with servers. My websites have always been accessible. I recommend Inmotion.

Pawandeep Singh

Oct 19, 2009 10:54
It is great hosting provide. I have been using “In Motion Hosting” from past 3 years and I have no issues with it. Customer service is excellent. Whenever I need help, I just call them and they solve the issue right away.
Their prices are little higher than any other hosting service provider but I believe that it worth it because of the customer service that they are providing with the plan.
I have exercised about ten different hosting service providers in the past ten years and In Motion Hosting is the only one that I choose to say with.

techice

Sep 08, 2010 10:37
We use Inmotion hosting VPS service for three years.

It's works ok for low visit traffic.

The most frightening thing for me is the VPS crashed a couple of days ago. We lost all of the mysql databases, images and web files. There no backup for that. We need rebuild our website from Zero beginnings.

That's very bad.

T. Earl

Oct 19, 2009 08:39
Been with other hosting companies and have never had the great level of service as I have had with InMotion. One suggestion to InMotion, please find a better way for me to pay my subscription when it is due.

Sam Strapason

Dec 10, 2010 06:20
Customer support from inmotion hosting is excellent! We are highly dependent on our website so that customers can fill out a quote request and view our specials. One day our site was down and we quickly turned to the live chat feature. Customer support (Michael that day) helped us get our site back up and running quickly. Without his help, I don't know what we would have done!

Apr 15, 2016 09:19
I had quite a chat this morning with AdamC and I am impressed with the help and guidance I got. nice guy with good knowledge.
thanks

Apr 15, 2016 08:47
As a new customer, I have been really impressed with the customer service of Inmotion Hosting. I was assisted by David P & Colton W over Skype & Support Chat and they were really helpful in solving the problem

Apr 15, 2016 03:41
As a new customer to InMotion I have received some excellent support from Chase S, in the Managed Hosting Support team.

I had a VPS with another company and a business site with another one, and Chase got me migrated to InMotion seamlessly and fielded literally dozens of requests from me as I got up and running there. I think he may have pulled out most of his hair dealing with all my requests for assistance, but he handled it excellently and provided exemplary customer service.

The support I received from Chase made it very clear to me that I'd picked the right company to move my business to.

Two thumbs-up for InMotion!

Apr 15, 2016 12:26
Can't write enough about how much we like working with there tech guys and girls ... Andrew C was great ... Smart quick and to the point .. i sometimes have very complicated problems .. we are hosting over 50 webs world wide
I have work with providers in US and Europe, these guys win hands down ... hope they never get bought out ...

louiev

Apr 14, 2016 11:57
Stor teknisk hjælp
Igen og igen har det tekniske supportteam hos Inmotion Hosting været meget nyttigt og tålmodig med at hjælpe og løse vores problemer. Vi bevidst flyttede til dette hostingfirma, fordi vi hørte, at deres støtte var fremragende. Og rygterne havde ret!

Mar 05, 2016 12:19
It's one of the best hosting providers in the world. Customer service is really helpful. I have never created a web site with WordPress before and they really helped me with any problem on the way. Servers are 99,99% Up. I had no issues with them at all. I'm very happy.

-hidden-

Oct 28, 2015 05:02
I host several sites with inMotion for more than 10 years. I am not a tech wizard and was helped numerous times in the most efficient manner. Love their hosting, customer support and patience on phone. Highly recommend it to everyone as I do to my friends.

rod bauer

Dec 10, 2010 01:28
sorry, dont have time to type properly formatted , punctuated etc review now...
your service has been great. it is sometimes affected ( eg downloads, uploads ) by my isp ( verizon ) which i dont like. if you could be the isp and i could bypass verizon that would be great but hows that gonna happen when the wire to my house is verizon equip ?
price is great and recently you took over registration of my domain name for free, which saved me money ( from melbourne it ). up and down time is generally good but changes with traffic and time of day etc which is normal. i love your service and the price, the space i have for that price for ftp stuff and if i ever get into things as a real money making business on the web i would upgrade with you. i also recommend you to others. i also love...

-hidden-

Oct 27, 2015 03:14
Good morning, my pleasure was have been assistance of Edward P., he was patient, professional and looked for all ways help me. Thank you to learn your crew to do a good job. Congratulations.

Oct 20, 2015 05:37
I'm very happy with service Inmotionhosting. Usually our company change hosting every 2 years. But last 6 years we are with Inmotion. Do you think we need more explanation? Quick response and 99,9999 uptime. Stuff ready to help every time.
Thank you guys!

-hidden-

Oct 20, 2015 05:33
hurtig venlig kundeservice.
Jeg har været med inmotion-hosting af og på i 6 år. I løbet af den tid har jeg været vært for et par websteder med dem og har også mange domænenavne med dem og har fundet dem pålidelige med mindre websteder uden meget trafik, men har haft nogle problemer med større websteder med masser af trafik, men var altid i stand til at komme over eventuelle problemer ved hjælp af deres tekniske support, og det meste af tiden kom det ned til indstillinger for mit websted. Jeg kontaktede teknisk support i dag og blev mødt med en hurtig responstid hver gang jeg sendte et svar og en kyndig teknisk supportagent, der forstod mine problemer og gik ud over, hvad de fleste tekniske supportagenter gør. Det tog ham kun et par minutter ...

SORRY00

May 11, 2013 03:51
DU VÆRER TRYGGET, HVIS DU BRUGER INMOTIONHOSTING
For nylig havde Inmotionhosting oprettet automatiske domænefornyelser uden samtykke eller underretning til deres kunder. De underretter dig ikke om ændringer foretaget inden for deres firma, men forventer at du afleverer dine penge. Jeg har været hos Inmotionhosting i et par år, og det plejede at være, at de hvert år sendte e-mail-påmindelser til domænefornyelser. Men pludselig gjorde de det til en mulighed, hvor DU skal konfigurere eller deaktivere påmindelser om automatisk domænefornyelse på din konto. Dette var ikke en mulighed før, da de gav årlige påmindelser, og jeg fik ikke besked om, at dette var blevet en mulighed, så på denne måde placerede de skylden på dig, hvis du ikke ville have dig ...

xkira

Oct 18, 2012 07:05
this company is the worst in the world do not host with these guys you will be sorry
had to transfer domain from them and they would not contact me after several attempts to do so
they will not call you back or answer your emails
they take your money and don't provide a good service

Ngu Khap

Sep 28, 2012 02:42
Verifikation - så besværlig
Med et andet hostingfirma, efter at have registreret domænet, hosting, kan jeg aktivere det inden for et minut. Men med InMotion tog jeg mig 1 dag, og jeg er endnu ikke færdig. Efter registreringen skal jeg vente i mindst 1 time, før de foretager manuel verifikation. Så besværligt for mig at sende og & quot; bekræftelsesformular & quot; med inkluderer mine identitetskortoplysninger. Hvis du vil have et register & amp; bruge domæne / hosting på en hurtig måde, inMotion anbefales ikke.

Peter

Aug 01, 2012 02:14
Dårlig pålidelighed / opetid
Tilfældig kontrol af websted i 2 år, mange tilfælde af intet svar, nedetid. Meget upålidelig. Den værste internetudbyder, jeg nogensinde har brugt. Ønsker at flytte ASAP!

privatepractices

May 23, 2012 05:51
inmotionhosting.c stinker
inmotionhosting.com lægger information om mange skjulte mapper
afvis min tilladelse til mange gange. det tekniske supportsystem er at bremse, at folk ikke er ærlige.

Feb 20, 2012 08:53
Dårlig kundeservice
Jeg prøvede at ringe ind i aften for et par ret grundlæggende spørgsmål, men kunne ikke få nogen på linjen til at hjælpe efter at have ringet to gange og ventet på vent, indtil jeg indså, at ingen nogensinde ville hente ... Så jeg prøvede onlinechat . Åh dreng, hvad sjovt!

Jeg er en meget velformuleret og hensynsfuld person og havde to enkle og ret direkte spørgsmål at stille i chatsessionen. Før jeg fuldt ud kunne forklare mit første spørgsmål, blev jeg brat afbrudt. Hmm, det er mærkeligt. Jeg så ikke ud til at trykke på nogen knapper for at få dette til at ske ... Måske er jeg ikke så direkte som denne tekniske nørd fyr vil have mig til at være ... eller måske blev forbindelsen simpelthen mistet (uanset hvad, det gør det ikke; t siger meget for en webhos ...

Tasos Vogiatzis

Feb 22, 2011 11:26
As I customer I'm fully disappointed. Our account has been suspended and we have no access to the control panel, emails (!) and ftp because the traffic was to high (250 visits per day). We are now afraid that we will lose all our critical data because they give no access to them. We are really terrified as a company and have been fully stultified to our customers because they see a message like that (pointing to a file suspended.cgi - you can understand what suspended means to a customer or partner!!!):

This site is currently unavailable

If you are the account holder, please contact customer service. Our customer service center is available 24x7 via phone, chat, or email.

Dec 13, 2010 08:58
We have been extremely happy since moving to InMotion. It's half the price and double the features of our previous host, plus no "ticket" style customer service, (it's so nice to talk to a real person!) You cannot beat the speed and space for the price. Thank you so much for keeping our business speeding along and keep up the great work!

Apr 16, 2016 01:13
Just a quick note to let u know that I was assisted by Colton W. on the chat and he was of great help.Very satisfied with his assistance today.
In fact, everytime I have needed help the customer service has been amazing and has quickly resolved my questions. Excellent service.

Apr 17, 2016 03:39
I had a database issue at my site and I contacted your support by opening a chat session. I received excellent service from Shan F, who was able to fix the problem in half an hour. Time after time I’m amazed by the support you guys provide!